Oni już pomogli

Serdeczne podziękowania kierujemy do Seargin Poznań za zorganizowanie zbiórki na rzecz naszej Fundacji. Przekazane kosmetyki pomogą nam w sprawowaniu codziennej opieki nad naszymi domownikami, a wsparcie finansowe pozwoli na realizację nowych projektów w przyszłym roku. Dziękujemy Wam za dostrzeżenie naszej działalności na rzecz osób starszych zależnych i Wasze otwarte serca.

seargin

Składamy serdeczne podziękowania dla Fundacji Amicis za przekazane nam sprzęty. Nowa lodówka pomoże nam bezpiecznie przechowywać żywność i zaoszczędzić energię, pralka i odkurzacz usprawnią naszą pracę  Razem z naszymi 45 Domownikami DZIĘKUJEMY

Szczególne podziękowania kierujemy do tych, dzięki którym udało nam się wyremontować nasz lokal przy ul. Zygmunta Krasińskiego 4 w Poznaniu. 👨‍🔧👨‍🔧👨‍🔧

Dziękujemy Mateuszowi Rączkiewiczowi z firmy MATRO – przy okazji polecamy korzystanie z usług, wszystkim pomocnikom. Za ogrom pracy dziękujemy Tacie Geniowi i Panu Markowi Patyńskiemu  👨‍🔧👨‍🔧 🔩🔨🔧

Dziękujemy naszym mężom Łukaszowi i Wojciechowi.

Dziękujemy także tym, którzy pomogli nam wyposażyć nasz lokal. Byli to między innymi: Maria Rowińska, Katarzyna Rączkiewicz, Joanna Rowińska, Ania i Paulina Brembor i Ewa Rączkiewicz.

Za uporządkowanie zieleni przy wejściu dziękujemy Grażynie Ziółkowskiej i Gosi Rowińskiej-Napieralskiej. 🌷🌼🌻